Trainingen voor professionals

Praten met kinderen .... Hoe doe je dat?

Deze training is speciaal voor volwassenen die de communicatie met het kind willen verbeteren en zo bepaalde problemen gemakkelijker kunnen oplossen. Door verbeterde communicatie kun je meer en een beter contact hebben en is het automatisch fijner en gezelliger met het kind. Kinderen zitten daardoor lekkerder in hun vel en functioneren dan ook beter op school en thuis.

Studiedagen voor scholen

Ook voor scholen verzorgen we communicatietrainingen op maat. Met behulp van gesprekstechnieken wordt geoefend in het opbouwen van een vertrouwensrelatie zodat door de verbeterde communicatie een prettiger en begrijpelijker contact is met het kind. Er wordt gewerkt vanuit praktijk voorbeelden.

Ook voor professionals die voor, tussen en na school de kinderen opvang bieden, verzorgen we communicatietrainingen en/of workshops op maat.

Naast de bovengenoemde cursus, studiedagen en trainingen op maat biedt de praktijk ook nog intervisie begeleiding aan voor professionals. Zij kunnen bv werkzaam zijn in kinderdagverblijven, jeugdzorg of op scholen die zich verder willen ontwikkelen in hun professionele attitude en vaardigheden. Deze begeleiding kan zowel individueel als in groepen plaatsvinden.

Wil je meer weten bel of mail me gerust!